Compari

Compari hjälper dig att jämföra lån

Compari samarbetar med låneförmedlaren Sambla som ger dig möjligheten att jämföra flera erbjudanden med en enda ansökan. Sambla samarbetar med fler än 30 trovärdiga banker och långivare.

Via Compari kan du ansöka om ett lån från 5 000 - 600 000 kr. Ett privatlån kan användas till vad du vill, oavsett vad du drömmer om. Men kom ihåg att ett lån även ska betalas tillbaka igen. Därför är det viktigt att du skapar en budget innan du lånar pengar. Det är ett gott råd från oss. Compari vill nämligen enbart ha nöjda och glada kunder.

Compari drivs av folk med lång erfarenhet från finansbranschen. Om du har frågor så kan du alltid kontakta Compari genom att skriva till [email protected].

De ser fram emot att förmedla din nästa låneansökan!

Information om Compari

Lånebelopp: 5 000 - 600 000 kr

Ränta: 2,99% - 22,59%

Uppläggningsavgift: 0

Antal kreditgivare: 30 st

Hitta ditt ultimata lån

När du ska låna pengar bör du alltid undersöka marknaden först. Du kan nämligen spara mycket pengar genom att hitta rätt lån. Du kan just nu jämföra erbjudanden från 30 banker och långivare. Det är helt kostnadsfritt och 100% icke-bindande att ansöka.

Sen kan du i lugn och ro välja ditt bästa erbjudande. Alla låneerbjudanden anpassas efter dig och din ekonomi! Pengarna betalas ut direkt till ditt konto efter att du skrivit under ditt avtal, antingen med BankID eller pappersavtal.

30 kreditgivare är redo

Att finna det rätta lånet kan vara svårt. Det finns en djungel av långivare som kan göra det hela väldigt förvirrande. De rekommenderar ej att du ansöker om SMS-lån. Det finns ofta bättre alternativ. På Compari hjälper de dig hitta ditt rätta lån. Det kräver enbart en enkel ansökan.

Vad drömmer du om? Kan ett lån på upp till 600 000 kr hjälpa dig med detta? Eller vill du samla dina lån och få bättre översyn och villkor på dina lån? Valet är ditt. Du kan kostnadsfritt och icke-bindande jämföra flera erbjudanden idag.

Comparis erbjudande

Compari vill ge alla en chans att låna. De är inriktade på privatlån som du kan använda till vad du vill och som inte kräver någon säkerhet. Hur mycket du vill låna är upp till dig. Compari samlar in anbud från flera långivare vilket innebär att du kan få låna upp till 600 000 kronor, om du har de rätta ekonomiska förutsättningarna.

Compari gör inga egna sökningar efter lån utan får hjälp av låneförmedlaren Sambla. De har funnits i branschen sedan 2014 och har hjälpt närmare 300 000 personer att hitta en långivare. Sambla är en av de stora aktörerna på den svenska marknaden och det är bra för dig som ansöker om ett lån från Compari. Verksamheten följer de lagar och riktlinjer som Finansinspektionen har fastställt.

Så här ansöker man om lån hos Compari

Compari erbjuder en enkel och smidig process på sin hemsida. Du lånar egentligen inte pengar av Compari utan du låter dem bara hjälpa dig med att hitta ett riktigt bra lån. Det börjar med att du anger hur mycket du är intresserad av att låna, sedan fyller du i personuppgifter och skickar in en ansökan med hjälp av BankID. Hos Compari kan du även ansöka om lån utan BankID. Kontakta dem så hjälper de dig med det.

Eftersom Compari har 30 kreditgivare så innebär det väldigt hög chans att få låneerbjudanden även om du har en betalningsanmärkning sedan tidigare.

Compari tar endast en kreditupplysning hos UC och därefter skickas din ansökan vidare till 30 olika kreditgivare. Svarstiden varierar mellan kreditgivarna. Inom 1 arbetsdag har du fått svar från alla kreditgivare.

Eftersom Compari är en registrerad låneförmedlare hos Upplysningscentralen tas det endast en UC och det endast en ansökan registreras trots att du få upp till 30 olika låneerbjudanden. Det är därför det har blivit mycket populärt att använda sig av Compari då det är positivt för låntagaren att det endast är en UC som registreras.

Så fort du har fått ett låneerbjudande kan du välja att skriva på lånehandlingarna (digitalt eller för hand). Kort efter att du signerat lånehandlingarna betalas lånet ut, normalt sett brukar lånet betalas ut samma dag.

Grundkrav hos Compari

  • Folkbokförd i Sverige
  • Inkomst på minst 12 500 kr/mån
  • 18 år eller äldre
  • Du får inte ha haft en obetald skuld som lett till att du har ett skuldsaldo hos Kronofogden under de senaste sex månaderna

Räntor och avgifter

Ränta  2.99 – 22.59 %

Uppläggningsavgift  0 kr

Lägsta lånebelopp  5 000 kr

Högsta lånebelopp  600 000 kr

Min-/max låneperiod  1 – 15 år

Utan UC  Nej

Ansök med BankID  Ja

Räkneexempel:

Låneexempel: 100 000 kronor i 9 år. Eff. ränta 7,18 %. Kostnad 1 183 kr/mån. Totalt 127 764 kronor.

Kundservice öppettider

Måndag09:00 – 20:30
Tisdag09:00 – 20:30
Onsdag13:00 – 20:30
Torsdag09:00 – 20:30
Fredag09:00 – 17:00
LördagStängt
SöndagStängt

E-post: [email protected]

Kontaktformulär på sajten

Adress

Sambla

Box 5300

102 46 Stockholm

Bolagsfakta

FöretagsnamnFirstborn Aps
Org. nummerDK35857575
AdressToldbodgade 51, 3. TV 1253 Köpenhamn Danmark
Telefon0770-22 01 80
E-post[email protected]
Webbplatshttps://compari.se/