Coop MedMera Bank

Det här är Coop MedMera Bank

När du letar efter ett lån vill du vara säker på att du får bästa möjliga erbjudande. Med så många alternativ där ute kan det vara svårt att veta var man ska börja.

Därför har vi sammanställt denna omfattande genomgång av Coop MedMera Bank. Vi tar upp allt från räntor till kundservice så att du kan fatta ett välgrundat beslut om huruvida denna bank är rätt för dig eller inte.

En av de viktigaste faktorerna att ta hänsyn till när du tar ett lån är räntan. Coop MedMera Bank erbjuder konkurrenskraftiga räntor som ligger i linje med andra banker i området. Om du har god kreditvärdighet kan du dock kanske hitta en bättre ränta någon annanstans.

När du tar ett lån vill du försäkra dig om att banken du samarbetar med har en bra kundservice. Detta är trots allt ett stort ekonomiskt beslut och du vill vara säker på att du har någon att vända dig till om du har några frågor eller funderingar.

Vi är glada att kunna meddela att Coop MedMera Bank har en utmärkt kundservice. Personalen är vänlig och hjälpsam och de är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor.

På det hela taget är Coop MedMera Bank ett bra alternativ för dig som söker ett lån. Räntorna är konkurrenskraftiga och kundservicen är utmärkt. Om du har god kredit kan du kanske hitta en bättre ränta någon annanstans, men om inte är Coop MedMera Bankett bra alternativ.

Räkneexempel

Vid 4,50 % rörlig ränta är den effektiva årsräntan 5,50 % för ett annuitetslån på 85 000 kr med 7 års återbetalningstid med tot. 84 återbetalningar, 0 kr i uppläggningsavgift och 35 kr/mån i aviavgift. Givet oförändrad ränta och aviavgift blir tot. belopp att återbetala 102 330 kr och månadskostnaden 1 229 kr. Individuell ränta 3,95 %-13,95 % (effektiv ränta 4,02 %-20,35%). Kreditgivare MedMera Bank AB (2022-07-06)

Kontakta Coop MedMera Bank

Kundservice har öppet helgfria vardagar, kl. 09.00-17.00.

Ring: 0771 – 17 17 17

Information om Coop MedMera Bank

Lånebelopp: 15 000 - 500 000 kr

Uppläggningsavgift: 0 kr