Fairlo

Fairlo hjälper privatpersoner att jämföra lån

Fairlo startades år 2016 och är en finansiell tjänst som erbjuder lån till privatpersoner. Syftet med Fairlo är att få en ökad rättvisa för låntagare i den ekonomiska strukturen. De syftar också till att vara en naturlig finansiell partner som passar för alla låntagare i livets olika faser och utifrån olika ekonomiska behov.

Fairlos erbjudande

Fairlo är en låneförmedlare för privatpersoner som söker privatlån. Hos Fairlo kan du med BankID ansöka om lån från 2 000 - 100 000 kr. Den löptid du kan få är från en månad upp till sex år. Räntan som du ska betala ligger på mellan 13,18 - 17,52%. Fairlo har ålderskrav på den lånesökande på 20 år eller äldre. Deras krav på dig som låntagare är att du har en inkomst på minst 10 000 kronor per månad. 

Fairlo tar kreditupplysning hos Bisnode Sverige AB.

Information om Fairlo

Lånebelopp: 2 000 - 100 000 kr

Ränta: 13,18 - 17,52%

Uppläggningsavgift:

Hur du ansöker hos Fairlo

Du ansöker enkelt om lån på hemsidan där du fyller i lånesumma och kontaktuppgifter. Ansökan och utbetalning sker alla dagar på året och alla tider på dygnet. Det innebär att utbetalning av lånet sker i samma stund som du får din ansökan beviljad. I vissa fall sker utbetalning direkt om du ett konto i SEB, Swedbank, Handelsbanken, Nordea eller Danske Bank då har du pengarna på ditt bankkonto inom 15 minuter.

  • Svenskt personnummer
  • Svensk folkbokföringsadress
  • BankID
  • Årsinkomst minst 120 000 kr/år
  • Svenskt bankkontonummer
  • Inget aktivt skuldsaldo
  • Inga utmätningsförsök senaste tre åren
  • Ingen skuldsanering

Räntor

Räntan är på 14, 16, 18 eller 19% effektiv ränta per år. Inga decimaler och inga avgifter. Per dag blir den effektiva räntan mindre än 0,05%.

Kundservice

Om du vill komma i kontakt med Fairlo kan du göra det genom olika kontaktvägar. Du kan mejla dem och du kan förvänta dig svar inom 24 timmar alla dagar året runt. Du kan även chatta med dem på vardagar mellan klockan 9.00 och 17.00. Du kan även boka en telefontid på hemsidan så de ringer upp dig när det passar dig.  

E-post: [email protected]

Fakta om Fairlo

Lånebelopp: 2 000 - 100 000 kr

Återbetalningstid: 1 mån - 6 år

Ränta: 13,18 - 17,52%

Företagsnamn: Fairlo AB

Org nr:

Adress: 

Gamla Brogatan 11

111 20 Stockholm

Frågor och svar

Hur kan det vara gratis att jämföra lån hos Fairlo?

Fairlo hjälper banker och kreditgivare att skaffa nya kunder. Du väljer enkelt den kreditgivare som du tycker ger dig bäst erbjudande och kreditgivaren får en ny kund. Fairlo får provision från den kreditgivare som du slutligen väljer. På så vis kan Fairlo vara gratis för dig som kund. En ansökan hos Fairlo är inte bindande vilket innebär att du när som helst innan du skrivit på kan välja att inte fullfölja.