Financier

Välj Financier för dina lån

Financier marknadsför Axo Finans finansiella tjänst, en ansökan inskickad via Financier blir behandlad av Axo Finans.

Fyll i den kostnadsfria ansökan för konsumentlån på Financiers hemsida så kontaktas deras samarbetspartner Axo Finans. Låt långivarna tävla om att erbjuda dig det bästa lånet som passar dina behov. Du kan ansöka om ett lån på upp till 600 000 kr. Financier hjälper dig att uppfylla dina drömmar.

Financier skickar din ansökan till hela 28 långivare genom sin samarbetspartner Axo Finans, så att du kan välja det lån som passar dig bäst. Varje dag hjälper de kunder i Norge och Sverige att få bättre lånevillkor. Ansök idag och få lånerbjudanden samma dag, om du ansöker på en vardag. Använd dina pengar till vad du vill. Ansök om ett lån gratis utan dolda avgifter.

Information om Financier

Lånebelopp: 46 000 - 600 000 kr

Ränta: 2,95 - 26.00%

Uppläggningsavgift:

Antal kreditgivare: st

Financiers erbjudande

  • Alla dina uppgifter sänds krypterade till våra partners och vårt system uppdateras regelbundet för att säkerställa att alla personuppgifter är säkra och skyddade.
  • Din låneansökan är 100% gratis och utan förpliktelser. Ansök om lån upp till 500 000 och få bästa låneerbjudanden från upp till 17 banker direkt till din e-postadress.
  • Financier är gratis. Låneansökan kostar ingenting och det finns inga dolda avgifter. Om du bestämmer dig för att acceptera något låneerbjudande, behöver du endast skriva under det och skicka tillbaka till den valda långivaren.

En ansökan = flera lånemöjligheter

Ansök idag

Du måste vara över 20 år, ha minst 230 000 kronor i årlig inkomst och inte ha några betalningsanmärkningar. Låneansökan är helt gratis och det finns inga dolda avgifter.

Lånerbjudanden

Vi skickar din ansökan till våra partnerbanker och finansiella långivare för att du ska få de bästa lånerbjudanden från våra samarbetspartners. Du får ett svar inom en dag efter du har gjort din låneansökan. 

Få dina pengar

Pengarna betalas ut direkt till det bankkonto som du angav på din låneansökan. Lånet betalas vanligen ut inom 1–3 arbetsdagar.

Regler och villkor

Låntagaren bekräftar att uppgifterna är korrekta, att ett lån/kredit söks och godkänner att kredituppgifter erhålls samt att returbrev och information skickas elektroniskt via e-post och SMS.

Ansökan skickas till och behandlas av Axo Finans.

Financier arbetar tillsammans med flera av de största aktörerna i finansbranschen. Detta gör det möjligt för oss att vi kan erbjuda dig det bästa lånet. Vi behandlar dina personuppgifter med största säkerhet för att skydda dem när vi skickar din låneansökan.

Genom att klicka på ”Ansök nu” ger du tillstånd till Financier att skicka lånerbjudanden till dig samt mer information om din ansökan via e-post. Tjänsten är helt gratis att använda.

Räntan är individuell

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. 

Räkneexempel: Annuitetslån 149 000 kr på 13 år. Nom.ränta: 5,49%. Eff. ränta: 5,76% per 2020-04-23. Totalt att betala 161 123 kr. Månadskostnad: 1 339 kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Kundservice

Det är Axo Finans som har Financiers kundtjänst.

Du kan nå kundservice måndag-fredag klockan 13-18. På söndagar mellan 10-14 och telefonnumret är 0771-323400. 

E-post är [email protected].