Freedom finance

Freedom Finance hjälper privatpersoner att jämföra lån

Privatpersoner kan enkelt jämföra privatlån och krediter från över 30 olika kreditgivare. Freedom Finance är en säker låneförmedlare som står under Finansinspektionens tillsyn. Du kan helt kostnadsfritt jämföra upp till över 30 låneerbjudanden för att hitta bäst lånevillkor och lägst ränta utifrån dina förutsättningar.

Freedom Finance fungerar som en låneförmedlare mellan dig och banken. De pengar du lånar Freedom Finance är bankens och inte Freedom Finance.

Vill du låna till hemrenoveringen, bröllopet eller bilköpet, eller samla dina nuvarande lån i ett nytt för att sänka din månadskostnad? När du lånar genom Freedom Finance har du möjlighet att använda dem till vad du vill. Oavsett vad ditt lånesyfte är, undersöker vi dina lånemöjligheter för att erbjuda dig bästa möjliga lånevillkor. Vi jämför låneerbjudanden från flera av Sveriges ledande banker och långivare så att du ska få ett så brett urval som möjligt att välja från. Du behöver bara göra en ansökan och det tas endast en kreditupplysning på dig.

Vi hjälper dig helt kostnadsfritt att jämföra flera erbjudanden och du förbinder dig inte till något när du ansöker hos oss. Du tar ditt första steg mot ett lån som passar dig genom att välja önskat lånebelopp och återbetalningstid i kalkylatorn på deras hemsida. Sen tar din ansökan bara ett par minuter.

Information om Freedom Finance

Lånebelopp: 5 000 - 600 000 kr

Ränta: 2,95–29,90%

Uppläggningsavgift:

Antal kreditgivare: st

Freedom Finance erbjudande

Freedom Finance är en låneförmedlare för privatpersoner som söker privatlån mellan 5 000 kr – 600 000 kr. Eftersom Freedom Finance har över 30 olika kreditgivare ökar du dina möjligheter att få ett bra låneerbjudande. Kreditgivare på Freedom Finance lämnar låneförslag på mellan 1-20 år vilket innebär att du kan få en låg månadskostnad. Eftersom Om du redan har fler lån, bör du ansöka om ett högre belopp så att du kan få ett nytt lån och därmed slå ihop flera mindre lån till ett privatlån.

Freedom Finance jämför privatlån

Det fina med att låna pengar privat är att du kan använda dem till precis vad du vill. Vill du inte ta ett nytt privatlån kan vi även hjälpa dig att samla dina befintliga privatlån till ett enda förmånligt lån, istället för att ha flera dyra. På det här sättet kan du spara tusenlappar genom sänkt månadskostnad.

När du ansöker om privatlån via oss jämför vi flera av Sveriges ledande banker och andra långivare. Vi gör jobbet åt dig, kostnadsfritt, och oavsett hur många långivare vi tar in låneerbjudande från, är det endast en kreditupplysning hos Upplysningscentralen, UC, som registreras. Detta är möjligt via vår speciallösning med UC. Att ansöka via oss sparar dig tid och du får snabbt svar inom 24 timmar från alla långivare vi jämför. 

Privatlån utan säkerhet

Möjligheterna att få ett bra lån ökar när du söker via oss, jämfört med om du själv hade ansökt direkt hos de enskilda långivarna. Alla långivare har sina egna regler och kreditbedömningar för lån, men hos oss kan du ansöka om privatlån upp till 600 000 kronor, helt utan säkerhet. Freedom Finance letar sedan efter det bästa privatlånet till dig för att du ska kunna hitta ett blancolån med de bästa villkoren, som är anpassat efter dina förutsättningar.

Privatlån med betalningsanmärkning

I vår stora lånepanel har vi olika typer av banker och långivare, vilket innebär att vi ofta även kan hjälpa dig som har betalningsanmärkningar, att få privatlån. Villkoren som gäller vid den här sortens låneförutsättningar är självklart varierande och individuella, men vi jobbar alltid för att se till att förmedla det bästa privatlånet även för dig med betalningsanmärkningar.

Privatlån och ränta

Räntan på ett privatlån är som alltid beroende av lånets olika faktorer men också av din ekonomiska situation och landets generella låneläge. Eftersom vi jämför lån från flera olika långivare kan du känna dig trygg med att vi gör vårt bästa för att kunna förmedla dig ett privatlån med lägsta möjliga ränta och optimala villkor.

Fördelar med Freedom Finance

  • Du kan få upp till över 30 olika erbjudanden
  • Låna upp till 600 000 kr utan säkerhet
  • Helt kostnadsfritt utan förbindelse
  • Ansök med en medsökande

Nackdelar med Freedom Finance

  • Freedom Finance använder sig av UC

Så här ansöker man om lån hos Freedom Finance

Freedom Finance erbjuder en enkel och smidig process på sin hemsida. Skicka in din ansökan till genom deras hemsida. Specificera vilket belopp du önskar låna och ange dina personliga uppgifter. För din säkerhet används BankID där du identifierar och verifierar att du är rätt person. Eftersom Freedom Finance har över 30 kreditgivare så innebär det väldigt hög chans att få låneerbjudanden även om du har en betalningsanmärkning sedan tidigare.

Freedom Finance tar endast en kreditupplysning hos UC och därefter skickas din ansökan vidare till våra olika kreditgivare.

Freedom Finances kreditgivare

 Avida Finans, Bank Norwegian Bigbank, Bluestep Bank,BraBank,CashBuddy,Collector Bank,Coop MedMera Bank,Credento,Credex,Northmill Bank,Euroloan,Forex Bank,ICA Banken,Ikano Bank,Instabank,Komplett Bank,KonsumentKredit,Lendify,Lån & spar bank,Marginalen Bank,MoneyGO,Nordax Bank,OPR Privatlån,ReMember,Resurs Bank,Santander Bank,SEB,SevenDay,Svea Ekonomi,Swedbank,Wasa Kredit,Villabanken .

Freedom Finances lånekrav

För att kunna låna pengar och ansöka om lån via Freedom Finance är grundkraven att du är minst 18 år, har en årsinkomst på minst 100 000 kr, fast bostad i Sverige och saknar skulder hos Kronofogden (skuldsaldo). Observera att det inte är vi utan våra banker och långivare som har satt dessa krav och att det är de som bedömer vilka kunder som blir beviljade att låna pengar.

  • Du skall vara folkbokförd och ha bankkonto i Sverige
  • Du behöver vara 18 år
  • Årsinkomst på minst 100 000 kr
  • BankID för snabb utbetalning

Kan jag låna pengar om jag arbetslös?

Även om du för tillfället är arbetslös finns det chans att låna pengar via Freedom Finance. Vissa av våra långivare beviljar nämligen lån trots att du inte har anställning. Har du en medsökande kan det öka dina möjligheter att få lånet beviljat och det kan även göra att du får bättre lånevillkor. En medsökande kan vara make, maka, sambo. Även annan person som inte ingår i hushållet kan ibland godkännas som medsökande.

Kan jag låna pengar med betalningsanmärkningar?

Freedom Finance samarbetar med olika långivare som kan bevilja lån trots betalningsanmärkningar. Är du ensam sökande kan du ansöka om lån upp till 200 000 kr.  För att kunna ansöka om lån om du har betalningsanmärkningar är grundkraven att du är mellan 20 och 75 år gammal, har en årsinkomst på minst 110 000 kr och saknar skulder hos Kronofogden.

Kan jag låna pengar med skuldsaldo?

Har du skulder hos Kronofogden kan Freedom Finance tyvärr inte hjälpa dig med ett vanligt privatlån.

Räntor och avgifter

Ränta och eventuella avgifter som tas ut är olika beroende på vilken kreditgivare du väljer att låna hos. Din ansökan skickas ut till de kreditgivare som bäst matchar din profil.

Räntan sätts alltid individuellt och baseras på lånebeloppet, din återbetalningsförmåga och dina eventuella skulder. Ju bättre återbetalningsförmåga, desto lägre ränta får du.

Månadskostnaden baseras på räntan som sätts utifrån storleken på lånet, din återbetalningsplan och din ekonomiska situation i övrigt. Generellt kan man säga att räntan, och därigenom din månadskostnad, blir lägre ju bättre återbetalningsförmåga du har.

Räkneexempel:

Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17.

Individuell ränta 2,95–29,90 % (effektiv ränta 2,99–34,36 %). Återbet. tid 1-20 år.

Kundservice

Telefon: 0431 474700  

E-post: [email protected]

Öppet alla dagar dygnet runt.

Fakta om Freedom Finance

Lånebelopp: 5 000 – 600 000 kr

Återbetalningstid: 1 – 20 år

Ränta: 2,95–29,90 %

Företagsnamn:  Freedom Finance Kreditservice AB

Org nr: 556647-0737

Adress:

 Freedom Finance Kreditservice AB,

 Box 1068, 

262 21 Ängelholm