Klicklån

Om KlickLån

KlickLån är skapat i samarbete med Thorn Svenska AB som har funnits i Sverige sedan 1969 (i Norge sedan 1975) och är en av landets största leverantörer inom uthyrning och finansiering av konsumentelektronik.

Vårt mål är att erbjuda kontantlån under ansvarsfulla förhållanden. När vi behandlar din ansökan lägger vi vikt vid att du inte ska hamna i en ekonomiskt instabil situation genom att ta ett lån.

Med KlickLån kan du låna pengar online. Du får fast ränta, en avbetalningsperiod på 12-84 månader och du behöver inte lämna säkerhet för lånet eller komma med långa förklaringar om varför du vill ha ett kontantlån.

Du kan skriva under låneavtalet med e-signering och få in pengarna på ditt konto senast vardagen efter att vi godkänt ditt lån.

Låna upp till 40 000 kr 

 • Enkel online-ansökan
 • Effektivt godkännande av lånet
  – du kan välja att skriva under med e-signering
 • Fast årlig ränta
  och valfri avbetalningstid på 12 – 84 månader
 • Du behöver ingen säkerhet för lånet
  och du kan använda pengarna till vad du vill

1. Fyll i formuläret och få svar.

2. Skriv under ditt avtal med e-signering.

3. Pengarna sätts in på ditt konto samma dag som du e-signerar ditt låneavtal, eller senast 2 vardagar efter.

Information om KlickLån

Lånebelopp: 10 000 - 40 000 kr

Ränta: 9,84 – 21,60 %

Uppläggningsavgift:

Antal kreditgivare: st

Hur mycket kan jag låna?

Du kan låna från 10 000 till 40 000 kronor.

Hur lång är min återbetalningsperiod?

Du kan själv bestämma löptiden för ditt lån, mellan 12-84 månader. Lös lånet när du vill – utan avgifter 

Behöver jag lämna säkerhet för lånet?

Nej, det behöver du inte. Vi ställer inga krav på säkerhet för lån.

Hur ansöker jag om att få ett KlickLån?

Du behöver bara fylla i formuläret på hemsidan så gör vi automatiskt en online-kreditprövning och du får svar på din ansökan. I vissa fall behöver vi ställa några enkla frågor till dig innan vi kan slutligt godkänna ditt lån. Om så är fallet kommer du få besked på skärmen och vi kommer därefter kontakta dig under våra öppettider (mån-fre kl 08-18) via telefonnummer 020-24 24 24. Syftet är att ge oss en tydligare bild av din privatekonomi, så att vi kan hitta det rätta lånet för dig.

Hur hög blir min ränta?

Din ränta bestäms först efter en individuell kreditprövning. De räntor vi för närvarande kan erbjuda ligger mellan 9,84%-21,60%. I samband med att vi godkänner din låneansökan kommer du få ett låneavtal för underskrift, och där framgår klart och tydligt både din årsränta samt din effektiva ränta. Effektiv ränta är ett sätt att enkelt se din totala kostnad för lånet, inklusive eventuella avgifter, uttryckt som en årlig räntesats.

Hur fungerar er kreditprövning?

Vi är måna om att följa god kreditgivningssed. Detta innebär bland annat att vi alltid tar en aktuell kreditupplysning från ett kreditupplysningsföretag innan vi kan godkänna en låneansökan. Dessutom behöver vi i vissa fall ställa några ytterligare frågor, för att skapa en heltäckande bild av din privatekonomi. Det kan vara uppgifter som din aktuella månadsinkomst, vilken form av försörjning du har, hur stora kostnader du har för boende och eventuella andra krediter, din familjesituation etc.

Vi är ett seriöst och långsiktigt företag med över 40 år på nacken och vårt mål är att erbjuda kontantlån under ansvarsfulla förhållanden. När vi behandlar din ansökan lägger vi därför stor vikt vid att säkerställa att du inte får ekonomiska problem genom att ta vårt lån. 

Godkänner KlickLån lån om jag har en betalningsanmärkning?

Nej, så länge du har en eller flera registrerade betalningsanmärkningar godkänner vi inget lån. Orsaken är att vi vill undvika att våra kunder hamnar i betalningssvårigheter.

Hur godkänner jag låneavtalet?

Så snart vi har godkänt din ansökan skickar vi dig ett låneavtal som du ska läsa igenom noggrant. Återkom till oss om du har några frågor så hjälper vi dig räta ut frågetecknen. 

Enklast är om du kan och vill godkänna avtalet elektroniskt, via e-signering (se http://www.e-legitimation.se/ för mer information om hur du ansöker om e-legitimation). I detta fall skickar vi dig ett e-post med en länk som du klickar på för att komma vidare till vår samarbetspartner för e-signering, Signicat http://www.signicat.se. Där behöver du använda din e-legitimation (t ex BankID, mobil BankID, Telias eller Nordeas e-legitimation) för att få tillgång till ditt låneavtal (i PDF-format). Läs noga igenom låneavtalet, och passa på att spara ner det och skriva ut det för framtida referens. Därefter e-signerar du ditt avtal.

Om du inte vill eller kan skriva under ditt lånekontrakt med digital signatur skickar vi dig istället två exemplar av ett fysiskt kontrakt med posten. Du skriver sedan under ett exemplar och skickar tillbaks till oss, tillsammans med kopia av giltig legitimation. Behåll det andra exemplaret för din egen framtida referens.

Hur och när får jag pengarna?

Så snart vi har fått in ditt, med e-signering eller på papper, underskrivna låneavtal betalar vi ut pengarna (utbetalning sker dock endast helgfria vardagar). Pengarna kommer in på ditt bankkonto 1-2 arbetsdagar efter att ditt lån har godkänts.

Hur gammal måste jag vara för att ta ett KlickLån?

Du måste ha fyllt 20 år.

KlickLåns erbjudande

 • Lånebelopp: 10 000 – 40 000 kr.
 • Avbetalningstid: 1 – 7 år.
 • Pengar på kontot: I normala fall tar det 1 – 2 dagar 
 • Kreditupplysning hos UC: Ja.
 • Bank ID: Ja.
 • Ränta: Fast årsränta 9,84 – 21,60 %
 • Avgifter: 19 kr i Administrativ avgift vid autogiro, annars 29 kr/mån.

Räkneexempel

Fast ränta 9,84-21,60%. Effektiv ränta 11,82% – 25,49% (2018-01-02). Totalt belopp att betala 57 909 – 80 635:-. Löptid min 12-max 84 mån. Max effektiv ränta  29,99%. Administrationsavgift tillkommer utöver månadsbeloppet (19:-/mån vid autogiro, annars 39:-/mån).

Kundservice

E-post: [email protected]

Telefon: 020-24 24 24

Öppettider 

 • Mån-Fre 08.00-18.00
 • Lör 10.00-16.00

I samarbete med Thorn Svenska AB

Vretenvägen 13

SE-171 54 Solna

Org nr. 556136-8480