Lån för alla

Om Lån för alla

Upplever du att dina möjligheter att få ett lån är begränsade? Ibland kan en låg inkomst, betalningsanmärkningar eller din kredithistoria vara hindret som står mellan dig och dina drömmar. Lån för alla hjälper dig som har svårt att få ett lån och kan erbjuda dig ett brett urval av olika låneprodukter på den svenska marknaden. Deras tjänst kostar ingenting att använda och erbjuder alternativ för både små och stora lån. Lån för alla – helt enkelt.

Ansökningar skickas till Zmarta som liksom Lån för alla är ett varumärke inom Freedom Finance Kreditservice AB, en del av Zmarta Group. Freedom Finance står under Finansinspektionens tillsyn och har tillstånd att bedriva låneförmedling.

Information om Lån för alla

Lånebelopp: 5 000 kr – 600 000 kr

Ränta: 2,95 - 29,90%

Uppläggningsavgift:

Antal kreditgivare: 35 st

Lånepolicy

De lånelösningar som tas fram är skräddarsydda för att passa dina omständigheter. Du kan låna mellan 5 000–600 000 kr och räntan bestäms individuellt. Vid kreditbedömningen beaktas inte bara din kredithistorik, utan även dina framtida inkomster och dina möjligheter att betala tillbaka. När du ansöker om lån genom Lån för alla kan du få presenterat flera olika låneavtal från banker och låneinstitut som är beredda att låna till dig som normalt sett har svårt att få ett lån.

Låna pengar med betalningsanmärkning?

Har du fått en betalningsanmärkning kan det vara svårt att få lån hos traditionella banker. Hos Lån för alla kan du göra en låneansökan trots att du har en eller flera betalningsanmärkningar. Detta är möjligt eftersom flera långivare inte bara tittar på kreditupplysningen utan även din framtida betalningsförmåga. Även fast du fått avslag på en låneansökan tidigare finns därför möjlighet att få låneerbjudande av en eller flera kreditgivare som Lån för alla vidarebefordrar din ansökan till.

Detta är en betalningsanmärkning

En betalningsanmärkning är en notering i kreditupplysningsföretagens register om en obetald skuld. Uppgiften kan komma från ex. Kronofogden, banker eller andra myndigheter. Vanliga orsaker till anmärkningar är restskatt, studieskuld, fordonsskatt och parkeringsböter. Anmärkningen ses som ett tecken på att du inte skött din ekonomi. Minsta belopp för en betalningsanmärkning är 100 kronor, och den finns kvar i registren i tre år för fysiska personer och fem år för juridiska personer, efter att den betalats. Så länge betalningsanmärkningen finns kvar i registren kan det vara svårt att få traditionella lån, telefonabonnemang, lägenhet och arbete.

Grundkrav för lån med betalningsanmärkningar

  • Årsinkomst på minst 110 000 kr
  • Ålder mellan 20–73 år
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogden
  • Ingen pågående skuldsanering

Du kan låna mellan 5 000–200 000 kr. Sedvanlig kreditprövning genomförs alltid.

Ränta 

Räntan bestäms individuellt i samband med kreditupplysningen. Lån för alla jobbar alltid för att hitta den absolut lägsta räntan för dig, men kan därför inte ge dig något förhandsbesked om vad den blir.

Först när lånet är beviljat kan besked ges på vad din månadskostnad blir. Använd deras kalkylator för att se exempel på vad din månadskostnaden kan bli beroende på lånebelopp, räntenivå och återbetalningstid.

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17.

Individuell ränta 2,95–29,90 % (effektiv ränta 2,99–34,36 %). Återbet. tid 1 – 20 år. 1-20 år.

Grundkrav

Förutsättningarna för att få låna beror på ett flertal olika faktorer. Grundkraven är dock att du är minst 18 år, har en årsinkomst på minst 100 000 kr och inte har någon nuvarande skuld hos Kronofogden. Du får inte heller ha en pågående skuldsanering.

Har du en eller flera betalningsanmärkningar kan du ansöka om lån om du är mellan 20-73 år, har en årsinkomst på minst 110 000 kr och inte har någon nuvarande skuld hos Kronofogden eller genomgår pågående skuldsanering.

Lånet

Du kan låna till vad du vill. Många av de som använder deras tjänst lånar t.ex. för att renovera, bygga om hemma, köpa ny bil eller om man har fått en oväntad utgift. Du kan även låna för att lägga om flera dyra lån och kortkrediter. När man samlar sina lån till ett enda lån kan det ofta innebära att man sparar mycket pengar på minskade lånekostnader.

En medsökande kan öka dina möjligheter till att få lånet beviljat samt även bättre ränta. Har du ingen fast anställning, har många krediter sen tidigare eller behöver låna ett högt belopp kan det vara en fördel om du har en medsökande. Viktigt är att den medsökande har en stabil ekonomi och uppfyller grundkraven.

När undertecknat låneavtal returnerats har du pengarna inom 3-5 bankdagar. Ibland kan det även gå snabbare än så beroende på vilken långivare det är som har beviljat dig ett lån. Pengarna sätts in på det konto som du anger i din ansökan alternativt skickas en utbetalningsavi hem till dig.

Återbetalningstiden är mellan 1–18 år. Även om du valt en återbetalningstid kan du när som helst göra extra amorteringar så att återbetalningstiden blir kortare. Du kan även lösa lånet i förtid utan kostnad.

Kundservice

Telefon: 0431–47 22 93 

Adress: Polisgatan 4, 262 21 Ängelholm, Sweden 

E-mail: [email protected]

Lån för alla är ett varumärke inom Freedom Finance Kreditservice AB och en del av Zmarta Group.