L’EASY

Låna upp till 50 000 kr hos L’EASY

L’EASY är ett systerföretag till Thorn som under många år hjälpt hundratusentals svenska konsumenter med uthyrning av elektronikprodukter och små krediter.

Ny bärbar dator, semester eller något annat? Nu kan det bli verklighet. Låna upp till 50 000 kr till en fast ränta. Hos L’EASY lånar du på dina villkor:

  • Du bestämmer själv vad du vill använda pengarna till
  • Vi sätter in pengarna på ditt konto 
  • Bestäm själv hur mycket du vill betala varje månad, beroende på avtalslängd och belopp

Oavsett varför du behöver låna finns L’EASY där som ett alternativ, med erbjudande om lån 10 000 kr - 50 000 kr

Löptiden sträcker sig från 1 till 7 år (12 månader – 84 månader) och du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad, beroende på avtalslängd och belopp.

Information om L’EASY

Lånebelopp: 10 000 kr - 50 000 kr

Ränta: 13,79 - 27,66%

Uppläggningsavgift: 595

Villkor för lån hos L’EASY

  • Lägsta ålder – 20 år
  • Ej betalningsanmärkningar
  • Folkbokförd i Sverige
  • Godkänd kreditupplysning
  • BankID

Om L’EASY

Det ska vara enkelt att välja rätt

På L’EASY hittar du många tekniskt avancerade produkter, och ja, det finns många detaljer och specifikationer att fördjupa sig i. Men du behöver inte älska manualer eller brinna för teknik för att välja rätt hos L’EASY. Vi ger dig råd och vägledning inom varje produktkategori, och du får tydligt information så att du enkelt får rätt produkt för dina behov.

Om du vill ha bra guidning och råd, är vi redo vid telefon varje dag. Ring oss på 0771-10 10 10 så hjälper vi dig att hitta det som passar.

Hos L’EASY köper du kvalitetsprodukter

Det är viktigt för oss att du är nöjd med ditt köp – och att glädjen varar länge. L’EASY levererar bara kvalitetsprodukter. Alla våra produkter är noga utvalda på förhand så att de motsvarar de höga krav som vi ställer för att överhuvudtaget kunna erbjuda dem. Vi har ett brett produktsortiment så att vi kan tillgodose just ditt behov.

Beställ enkelt

Du beställer direkt hos L’EASY på tfn: 0771-10 10 10 eller via vår webbutik – det är mycket enkelt.

Betala som du vill

Hos L’EASY väljer du själv mellan:

– Kontant betalning, där du betalar hela beloppet på en gång.

– Finansiering, där du delar upp betalningen över en längre period (sedvanlig kreditprövning görs).

Snabb och flexibel leverans

Vi kommer naturligtvis att leverera så snart som möjligt. Tillsammans med dig hittar vi det sätt som passar dig bäst. Vi skickar normalt alla våra produkter med PostNord.

Leveranstid är vanligen 1-5 dagar. Mindre försändelser skickas med MyPack Collect (närmsta ombud) och större försändelser skickas med MyPack Home/Pallet. Vi erbjuder även installation på ett urval av våra produkter genom ett samarbete med Jetpak och Electrolux.

Full trygghet

Om du skulle ändra dig eller ångra ditt köp, har du alltid 14 dagars returrätt från leveransögonblicket. Allt du behöver göra är att kontakta oss, så ordnar vi returfrakten. Vårt enda krav är att varan returneras i samma skick som den levererades.

Räkneexempel på lån hos L’EASY

Fast ränta 9,84-21,60%. Effektiv ränta 13,79% – 27,66% (2019-01-01). Totalt belopp att betala 27 297 – 34 948:-. Löptid min 12-max 84 mån. Max effektiv ränta 29,99%. 

Avi-avgift: 19 – 39 kr  Uppl.avgift: 595 kr

Kundservice

I samarbete med Thorn Svenska AB – Vretenvägen 13 – SE-171 54 Solna  

Telefon: 0771 -10 10 10 –

E-post: [email protected]